MA SS services

B2B cégünk növekedése számos kihívást rejt b2b cégként tudjuk, hogy a crm-re szükség van, de mi a helyzet a marketing automatizálással?

"A legnagyobb kihívás számomra fenntartható, mérhető, de költséghatékony növekedést produkálni Magyarországon és a külföldi piacokon".

Ügyvezetőként

“A legnagyobb kihívás számomra fenntartható, mérhető, de költséghatékony növekedést produkálni Magyarországon és a külföldi piacokon”.
"A legnagyobb kihívás számomra kvalifikált leadeket generálni és gondozni, majd az eredmények alapján optimalizálni a sales folyamatokat".

Sales vezetőként

“A legnagyobb kihívás számomra kvalifikált leadeket generálni és gondozni, majd az eredmények alapján optimalizálni a sales folyamatokat”.
"A legnagyobb kihívás számomra sales fókuszú, B2B marketinggel új, minőségi leadeket generálni, és kvalifikáltként napi szinten átadni őket a sales csapatomnak".

marketing vezetőként

“A legnagyobb kihívás számomra sales fókuszú, B2B marketinggel új, minőségi leadeket generálni, és kvalifikáltként napi szinten átadni őket a sales csapatomnak”.